Menu

Menu

Marketingnieuws & updates

Op ons Marketingblog houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales, Social Media, online vindbaarheid en optimalisatie voor uw website. Bent u nieuwsgierig naar wat Marketingbureau Bakker voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

8 procent van Nederlanders van plan tv-abonnement stop te zetten

8 procent van Nederlanders van plan tv-abonnement stop te zetten

8 procent van de Nederlanders is van plan om binnen twee jaar zijn of haar televisieabonnement op te zeggen, omdat er steeds meer via het internet te bekijken is.
Dit is gebleken uit een onderzoek van onderzoeksbureau Telecompaper. Nog eens 5 procent van de Nederlanders zegt wel op een gegeven moment over te stappen van een tv-abonnement naar online kijken, maar niet binnen twee jaar.

Het percentage Nederlanders dat het tv-abonnement wil opzeggen is hiermee in een halfjaar tijd verdubbeld; in januari 2015 bedroeg dat aandeel nog 4 procent.

Het aantal Nederlanders dat voorlopig niet van plan is het televisieabonnement op te zeggen is in de afgelopen zes maanden gedaald van 58 naar 47 procent.

Jongeren
Het zijn met name de jongere televisiekijkers die van plan zijn hun abonnement stop te zetten. Onder de 12- tot 19-jarigen is 13 procent dit van plan, onder de twintig- tot negenentwintigjarigen 12 procent. Onder Nederlanders tussen de 30 en 39 bedraagt dat percentage 11 procent.

Slechts 5 procent van de mensen tussen 50 en 64 is van plan met kabeltelevisie te stoppen. Onder vijfenzestigplussers is vrijwel niemand dit van plan.

Daarnaast blijken mannen vaker van plan (10 procent) te zijn hun televisieabonnement stop te zetten dan vrouwen (5 procent).

Meer informatie: www.nu.nl

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspaginaWebsite beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392