Menu

Menu

Marketingnieuws & updates

Op ons Marketingblog houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales, Social Media, online vindbaarheid en optimalisatie voor uw website. Bent u nieuwsgierig naar wat Marketingbureau Bakker voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

EU-parlement is bespioneren van burger zat

EU-parlement is bespioneren van burger zat

Inlichtingendiensten moeten stoppen met het massaal verzamelen van gegevens van onschuldige Europeanen.
Hun rechten worden nog altijd geschonden en de Europese Commissie en de EU-lidstaten doen veel te weinig om hen te beschermen. Een meerderheid van het Europees Parlement deed donderdag een oproep hier nu eindelijk werk van te maken.

Ook de overdracht van privégegevens aan de Verenigde Staten is de parlementariërs een doorn in het oog, en kan zo niet langer door gaan.

De recente uitspraak van het Europese Hof van Justitie dat Noord-Amerika geen veilige haven is voor persoonlijke gegevens van Europeanen kon op instemming rekenen.

Onmiddelijk
De commissie moet er nu onmiddellijk voor zorgen dat dergelijke overgedragen data dezelfde bescherming krijgen als in Europa, aldus het parlement, dat overigens ook zorgen uitsprak over de uitbreiding van bevoegdheden van inlichtingendiensten in onder meer Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Het parlement riep de lidstaten verder op om Edward Snowden te beschouwen als een verdediger van mensenrechten. De lidstaten zouden deze klokkenluider bescherming moeten bieden en moeten voorkomen dat hij wordt uitgeleverd aan de VS.

Meer informatie: nu.nl

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspaginaWebsite beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392