Menu

Menu

Marketingnieuws & updates

Op ons Marketingblog houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales, Social Media, online vindbaarheid en optimalisatie voor uw website. Bent u nieuwsgierig naar wat Marketingbureau Bakker voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Facebook lanceert in 2016 eerste internetsatelliet

Facebook lanceert in 2016 eerste internetsatelliet

Facebook wil volgend jaar voor het eerst een satelliet lanceren om te kijken of moeilijke bereikbare delen van Afrika te voorzien zijn van een internetverbinding.

Om mensen in afgelegen gebieden te verbinden is traditionele infrastructuur vaak te ingewikkeld en inefficiënt, dus dan moeten we nieuwe technologieën uitvinden", aldus de directeur van Facebook.

Onder de naam Internet.org probeert het bedrijf al langer gratis toegang tot internet aan te bieden in ontwikkelende landen. Vaak werkt Internet.org samen met bestaande providers, maar om meer mensen te bereiken wordt ook onderzoek gedaan naar onder meer internetdrones.

Details
De satelliet AMOS-6 zal grote delen van Sub-Saharisch Afrika van internet kunnen voorzien. Facebook zegt met lokale partners te zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat inwoners van het gebied daadwerkelijk online kunnen.

Veel technische details over de satelliet ontbreken nog. Zo is onduidelijk hoeveel mensen tegelijk het satellietinternet zouden kunnen gebruiken, en wat voor snelheden Facebook denkt te kunnen behalen.

Meer informatie: www.nu.nl

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspaginaWebsite beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392