Menu

Menu

Marketingnieuws & updates

Op ons Marketingblog houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales, Social Media, online vindbaarheid en optimalisatie voor uw website. Bent u nieuwsgierig naar wat Marketingbureau Bakker voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Hackers vielen Onderzoeksraad aan rond publicatie rapport MH17

Hackers vielen Onderzoeksraad aan rond publicatie rapport MH17

Hackers hebben rond de publicatie van het rapport over de crash van MH17 geprobeerd de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) te hacken.

De aanvallen zouden op tijd zijn gedetecteerd. "Het is bij pogingen gebleven", aldus een woordvoerder. De OVV wil geen uitspraken doen over de aanvallen, of hoe zij die op het spoor zijn gekomen.

Volgens beveiligingsbureau Trend Micro zou de Russische hackersgroep Pawn Storm achter de aanvallen zitten. Die groepering werd eerder in verband gebracht met hacks op de NAVO en het Amerikaanse Witte Huis.

De hackers zouden meerdere keren hebben geprobeerd om toegang te krijgen tot gevoelige informatie rondom het onderzoek, afkomstig van onder meer de Nederlandse, Oekraïense en Australische regering.

Alle hackpogingen vonden volgens Trend Micro plaats rondom 13 oktober, de dag van de publicatie van het onderzoeksrapport over de crash van MH17.

Nepservers
De hackers zouden gebruik hebben gemaakt van nepservers om phishingaanvallen uit te voeren. De eerste poging zou hebben plaatsgevonden op 28 september. Toen zou er een valse server zijn opgezet die de server van de OVV nabootste. Een dag later, op 29 september, werd er een nep-inlogpagina voor webmail opgezet.

Op 14 oktober, een dag na de publicatie van het onderzoeksrapport over de crash van MH17, werd er wederom een namaak-server opgezet door de hackersgroep. Ook die namaakserver zou als doel hebben om inloggegevens te onderscheppen.

Meer informatie: www.nu.nl

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspaginaWebsite beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392