Menu

Menu

Marketingnieuws & updates

Op ons Marketingblog houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales, Social Media, online vindbaarheid en optimalisatie voor uw website. Bent u nieuwsgierig naar wat Marketingbureau Bakker voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuw systeem brengt digitaal bewijs politie op orde

Nieuw systeem brengt digitaal bewijs politie op orde

De grote hoeveelheden informatie die bij politieonderzoeken afkomstig zijn van smartphones, tablets en computers, worden vanaf deze maand geordend door een nieuw systeem te gebruiken.
De politie ontwikkelde samen met het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) het Hansken-systeem om de alsmaar groeiende hoeveelheid digitale informatie in bedwang te krijgen.

Het systeem werd al bij wijze van proef gebruikt bij een aantal onderzoeken, maar wordt vanaf deze maand in alle grote onderzoeken ingezet. Het systeem ordent digitale informatie en zet die klaar voor de rechercheurs die ermee aan de slag gaan.

Op die manier kan er veel tijd worden bespaard: het duurde voorheen nog dagen om digitale bestanden te ordenen en te bekijken, maar nu kan dat in uren worden gedaan. Rechercheurs kunnen hierdoor veel sneller te werk gaan en aan de slag gaan met gegevens uit bijvoorbeeld e-mails, foto’s, filmpjes en Whatsapp-berichten. ''Op deze manier kunnen we de stroom aan digitale data beter bijhouden. En wordt de kans dat we wat missen een stuk kleiner.

In het verleden zijn meerdere zaken geseponeerd omdat het te lang duurde voordat het digitale bewijs rond was. Dat is met het nieuwe systeem verleden tijd, hoopt de politie.

Meer informatie: www.nu.nl

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspaginaWebsite beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392