Menu

Menu

Marketingnieuws & updates

Op ons Marketingblog houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales, Social Media, online vindbaarheid en optimalisatie voor uw website. Bent u nieuwsgierig naar wat Marketingbureau Bakker voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Social Media Profielen maken en bijhouden

Social Media Profielen maken en bijhouden

Profielen maken
Een goede zakelijke bedrijfspagina maken is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij krijgen maar al te vaak vragen van ondernemers die er zelf niet meer uitkomen. Uw profielpagina is uw visitekaartje. Het moet er keurig verzorgd uitzien met een logo dat past en mooie foto's. Heeft u hulp nodig bij het instellen van uw Facebookpagina, Twitter account of Google+ pagina?

Bijhouden!!
Heeft u al uw Social Media op orde, dan is het zaak dat u het bijhoudt. Het hoeft niet elke dag, maar laat het niet verwaarlozen. Een Twitterprofiel waarbij het laatste bericht een half jaar geleden was doet eerder afbreuk aan uw imago dan dat het goed doet. Heeft u geen tijd? Laat Marketingbureau Bakker uw Social Media profielen bijwerken. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat er regelmatig nieuwe berichten worden geplaatst. Ben u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een kennismaking.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspaginaWebsite beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392