Menu

Menu

Marketingnieuws & updates

Op ons Marketingblog houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales, Social Media, online vindbaarheid en optimalisatie voor uw website. Bent u nieuwsgierig naar wat Marketingbureau Bakker voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Test met internet via elektriciteitsnet in Stadskanaal

Test met internet via elektriciteitsnet in Stadskanaal

De gemeente Stadskanaal en netbeheerder Enexis gaan testen of snel internet kan worden verspreid via het elektriciteitsnet.
In gebieden waar nu geen snel internet beschikbaar is kan mogelijk een signaal worden doorgegeven via hotspots in lantaarnpalen of andere apparatuur die aan het elektriciteitsnet is aangesloten.

Het college van B&W heeft 37.500 euro vrijgemaakt voor de test, meldt de gemeente. In eerste instantie wordt een proef gehouden in het gehucht Vledderveen. Het doel is om een upload- en downloadsnelheid van 60 Mbps aan te bieden.

Het elektriciteitsnet moet daarvoor gereed worden gemaakt voor gelijkspanning, iets waar Enexis geen ervaring mee heeft. De momenteel gebruikte wisselspanning zou te veel storen op de meegeleverde internetdata.

De pilot richt zich voornamelijk op het opdoen van ervaring. Als de proef slaagt, ontstaat volgens het college "een zeer interessante mogelijkheid voor digitale ontsluiting van het buitengebied".

Meer informatie: www.nu.nl

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspaginaWebsite beter vindbaar maken op het internet (Google)

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google? Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving). Dit noemen we ook wel SEO. Een website moet Google duidelijk maken waar die over gaat. Als mensen zoeken op een zoekw... Lees verder »

Online marketing

Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie: uw website slim ingesteld zodat deze goed toegankelijk is voor Google.

Social Media

Professioneel ingestelde Social Media profielen en uitleg bij het zakelijk gebruik er van. Laat het aan ons over!

Drukwerk

Wij verzorgen goed en betaalbaar drukwerk en zorgen dat uw huisstijl aanspreekt bij uw doelgroep.

Recensies

Wij stellen feedback van onze klanten zeer op prijs! Heeft u ervaring met ons? Schrijf dan een recensie op deze pagina. Bedankt!

SEO en Marketing werkzaamheden voor onze Hotel Restaurant - Danny Bakker verzorgd onze complete SEO en Marketing voor onze Hotel Restaurant. Hier zijn wij zeer tevreden over. Marketingbureau Bakker denkt met u mee, en zo komen we altijd tot het b... Lees verder »

Net even meer - Danny Bakker zet zich voor de volle 100% in voor zijn klanten. Dankzij zijn actuele kennis van online marketing en een enthousiaste aanpak zorgt hij ervoor dat hij een top resultaat behaalt. Onze complimenten!!... Lees verder »

Meer recensies lezen? Ga naar deze pagina.

Stuur een e-mail

Mijn website:

Naam:
E-mail:
Vraag:

Contactgegevens

Marketingbureau Bakker
Veenweg 21
9686 SB Beerta (Groningen)
Telefoonnummer Marketingbureau Bakker 06-30779452
E-mailadres Marketingbureau Bakker info@marketingbakker.nl
KvK: 63188392